Fettuccine z dojrzewającym policzkiem wieprzowym Guanciale, serem Pecorino Romano DOP i San Marzano DOP. Fettuccine with matured Guanciale pork cheek, Pecorino Romano DOP and San Marzano DOP cheese.
Gnocchi ziemniaczane z serem Mozzarella Fior di Latte, Parmigiano Reggiano DOP, pomidorami San Marzano DOP i bazylią. Potato gnocchi with Mozzarella Fior di Latte cheese, Parmigiano Reggiano DOP, San Marzano DOP tomatoes and basil.
Ravioli nadziewane borowikami z parmezanem i natką pietruszki w sosie grzybowym. Ravioli stuffed with porcini mushrooms, parmesan and parsley in mushroom sauce.
Ravioloni nadziewane szpinakiem i ricottą z mleka bawolego, z masłem szałwiowym, orzechem nerkowca i parmezanem. Ravioloni stuffed with spinach and buffalo milk ricotta, with sage butter, cashew nut and parmesan cheese.
Spaghetti z czosnkiem, peperoncino, oliwą Extra Virgin DOP i natką pietruszki. Spaghetti with garlic, peperoncino, Extra Virgin DOP olive oil and parsley.
Spaghetti alla Chitarra z policzkem wieprzowym Guanciale, żółtkiem i Pecorino Romano DOP.. Spaghetti alla Chitarra with Guanciale pork cheek, egg yolk and Pecorino Romano DOP cheese.
Tagliatelle z 'Nduja Calabrese Piccante i Burratą w sosie sugo z parmezanem. Tagliatelle with 'Nduja Calabrese Piccante and Burrata in sugo sauce with parmesan.
Tagliatelle z kurczakiem, suszonymi pomidorami, San Marzano DOP i parmezanem. Tagliatelle with chicken, sun-dried tomatoes, San Marzano DOP and parmesan.
Tagliatelle jajeczne z kurczakiem, borowikami i parmezanem w sosie w sosie śmietanowym. Egg tagliatelle with chicken, porcini mushrooms and parmesan sauce in cream sauce.