• Placeholder Image
      Add to cart
      • FAGOTTI AL FORMAGGIO E PERE

      • 49,00 
      • Fagotti z gruszka, serami (Robiola, rikotta, Taleggio DOP, Parmigiano Reggiano DOP Gorgonzola DOP), rukolą i orzechem wtoskim. Fagotti with pear, cheeses (Robiola, ricotta, Taleggio DOP, Parmigiano Reggiano DOP, Gorgonzola DOP), arugula and walnuts.
    • Placeholder Image
      Add to cart
      • FETTUCCINE ALL’AMATRICIANA

      • 47,00 
      • Fettuccine z dojrzewającym policzkiem wieprzowym Guanciale, serem Pecorino Romano DOP i San Marzano DOP. Fettuccine with matured Guanciale pork cheek, Pecorino Romano DOP and San Marzano DOP cheese.
    • Placeholder Image
      Add to cart
      • GNOCCHI ALLA SORRENTINA

      • 36,00 
      • Gnocchi ziemniaczane z serem Mozzarella Fior di Latte, Parmigiano Reggiano DOP, pomidorami San Marzano DOP i bazylią. Potato gnocchi with Mozzarella Fior di Latte cheese, Parmigiano Reggiano DOP, San Marzano DOP tomatoes and basil.
    • Placeholder Image
      Add to cart
      • RAGÙ NAPOLETANO

      • 57,00 
      • Tagliatelle jajeczne z wolowiną, parmezanem i San Marzano DOP. Egg tagliatelle with beef, parmesan and San Marzano DOP.
    • Placeholder Image
      Add to cart
      • RAVIOLI CON PORCINI

      • 47,00 
      • Ravioli nadziewane borowikami z parmezanem i natką pietruszki w sosie grzybowym. Ravioli stuffed with porcini mushrooms, parmesan and parsley in mushroom sauce.
    • Placeholder Image
      Add to cart
      • RAVIOLONI RICOTTA DI BUFALA E SPINACI

      • 44,00 
      • Ravioloni nadziewane szpinakiem i ricottą z mleka bawolego, z masłem szałwiowym, orzechem nerkowca i parmezanem. Ravioloni stuffed with spinach and buffalo milk ricotta, with sage butter, cashew nut and parmesan cheese.
    • SPAGHETTI CARBONARA
      Add to cart
      • SPAGHETTI CARBONARA

      • 45,00 
      • Spaghetti alla Chitarra z policzkem wieprzowym Guanciale, żółtkiem i Pecorino Romano DOP.. Spaghetti alla Chitarra with Guanciale pork cheek, egg yolk and Pecorino Romano DOP cheese.