Skip to content
-
- Dodaj do koszyka
- Pasta
-
38,00 zł
- Gnocchi z Pecorino Romano DOP i czarnym pieprzem. Gnocchi with Pecorino Romano DOP and black pepper.
-
- Dodaj do koszyka
- Pasta
-
44,00 zł
- Ravioloni nadziewane szpinakiem i ricottą z mleka bawolego, z masłem szałwiowym, orzechem nerkowca i parmezanem. Ravioloni stuffed with spinach and buffalo milk ricotta, with sage butter, cashew nut and parmesan cheese.
-
-
Dodaj do koszyka
- Pasta
-
42,00 zł
- Spaghetti alla Chitarra z policzkem wieprzowym Guanciale, żółtkiem i Pecorino Romano DOP.. Spaghetti alla Chitarra with Guanciale pork cheek, egg yolk and Pecorino Romano DOP cheese.
-
- Dodaj do koszyka
- Pasta
-
54,00 zł
- Spaghetti alla Chitarra z owocami morza w sosie z pomidorów San Marzano DOP. Spaghetti alla Chitarra with seafood in San Marzano DOP tomato sauce.
-
-
Dodaj do koszyka
- Pasta
-
43,00 zł
- Strozzapretti jajeczne z kiełbasą 'Nduja Calabrese Piccante w sosie sugo. Egg strozzapretti with sausage 'Nduja Calabrese Piccante in sugo sauce.
-
-
Dodaj do koszyka
- Pasta
-
53,00 zł
- Tagliatelle z atramentem z mątwy z krewetkami i rukolą w sosie winno-maślanym. Squid ink tagliolini with prawns and arugula in buttery wine sauce.
-
- Dodaj do koszyka
- Pasta
-
46,00 zł
- Tagliatelle jajeczne z grzybami leśnymi, Pancettą Arrtolatą i parmezanem. Tagliatelle jajeczne z grzybami leśnymi, Pancettą Arrtolatą i parmezanem.
-
- Dodaj do koszyka
- Pasta
-
47,00 zł
- Tortellacci nadziewane borowikami w sosie z grzybów leśnych i parmezanem. Tortellacci stuffed with boletus mushrooms in wild mushroom sauce and parmesan cheese.